Teamudvikling

Jeg bruger ofte min baggrund som Master i Organisationspsykologi til at forstå og forklare, hvad der er på spil i de processer, jeg faciliterer.

Teamudvikling

Når jeg faciliterer, anvender jeg primært aktive og oplevelsesbaserede læringsprocesser. Det er nemlig min erfaring, at den største læring opnås, når alle er involveret, har kroppen med og får følelserne i spil – og så er det også meget mere interessant.

Vi aftaler altid indholdet, så workshoppen bliver tilpasset netop jeres behov. Mulighederne er mange. Her er et par eksempler på relevante workshops:

Lær at værdsætte hinandens forskelligheder

JTI Teamworkshop

Vi arbejder med teamets forskelligheder og forskellige bidrag i teamet.

Alle i teamet får lavet en JTI personprofil inkl. individuel tilbagemeldingssamtale. Herefter afholder vi en halv- eller heldagsworkshop, hvor I sammen får jeres forskelligheder at se i praksis samt får trænet, hvordan I bedst muligt kommunikerer internt og får det bedste ud af hinandens forskelligheder.

Får728® - Hyrd jer til bedre samarbejde

I samarbejde med Lena Munk Consult udbyder jeg fårehyrdning som et yderst effektivt og sjovt teamudviklingsværktøj. I får sammen ansvaret for at hyrde rundt med en flok på 60 får. Typisk bruger vi et par timer sammen på folden, hvor vi får en række indsigter i, hvordan netop jeres team samarbejder, hvornår I lykkes med jeres samarbejde og indbyrdes kommunikation. Og hvad der netop kendetegner jer. Ring og få en snak om, hvad fårehyrdning kan bruges til, og hvorfor det er så utrolig effektivt og populært.

Læs mere her

Teamudvikling

Har I brug for anden teamudvikling? Skal I afholde en teamdag? Alle teams forskellige, ring for en uforpligtende snak om, hvad der kunne være interessant jer. Så sammensætter vi et program, dag eller et forløb, der passer netop til jer og jeres specifikke situation.
Har I brug for andet end, hvad jeg kan tilbyde, samarbejder jeg med en række andre konsulenter.

Kunderne siger

Scroll til toppen

Blive kontaktet nu!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.