Lederudvikling

LMH Coaching & Consult tilbyder forskellige former for lederudvikling – hvad enten det er individuelt som leder, sammen med andre ledere eller samlet som lederteam.

Lederudvikling

Som leder er du i spil med hele din person. Derfor er noget af det mest effektive, du kan gøre for dig og dit team, at tage dit personlige lederskab alvorligt.

Business Coaching er et af de mest effektive værktøjer 

Hvad koster det, når din leder er i dårligt humør?
En leder smitter af på sine medarbejdere på godt og ondt.

Jeg tilbyder:

Ring for en uforpligtende snak eller et tilbud på dét forløb, der passer bedst til netop dig og din udvikling.

LEA workshop - For dig og dit team

Udover 1:1 coaching af ledere tilbyder jeg LEA workshops (Leadership Equity Assessment TM), hvor vi sammen med teamet ser på, hvad der ledelsesmæssigt giver bedst afkast i teamet. En effektiv og motiverende metode, hvor alle i teamet får ejerskab for teamets trivsel og effektivitet.

Til forskel for en 360 graders måling er det her ikke dig som leder der bliver målt, men indsatsen og teamets samarbejde på de forskellige områder. Dette betyder, at ansvaret ikke placeres hos dig som leder, men i teamet, hvor det er langt lettere for det enkelte teammedlem at tage ejerskab.

Ledergruppe

Når en ledergruppe ikke fungerer, smitter det af på resten af organisationen. Det kan derfor blive rigtig dyrt at have en dysfunktionel ledergruppe på den lange bane.

Vi arbejder med jeres formål, roller i teamet, samspil og indbyrdes dynamikker, styrker og udfordringer.

Ring og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at spille hinanden gode.

Leadership Lab

Er I en større ledergruppe, kan jeg tilbyde et forløb med LeadershipLab. Her får I gennem en række organisationsøvelser lejlighed til at arbejde med netop de underliggende temaer, der er relevante for jeres organisation. Deltagerne i LeadershipLab spejler bevidst og ubevidst deres indbyrdes dynamikker, bl.a. gennem adfærdsmønstre. Organisationsøvelserne bliver derfor en slags simuleret virkelighed, der accelererer læringen om jer som gruppe. Dette giver os mulighed for at identificere og arbejde med det, der normalt ikke er tilgængeligt.

Nysgerrig? Ring og hør mere om, hvad LeadershipLab kan gøre for jer.

Ny i lederrollen

Er du ny i lederrollen? Eller overvejer du at påtage dig en lederrolle? Så er dette forløb netop noget for dig.

Ligesom man ikke kan læse sig til at lære at cykle eller svømme, er ledelse først for alvor noget du lærer, når du er i det. Det er naturligvis vigtigt at have din værktøjskasse fyldt med de rette ledelsesredskaber, men det er først, når du står i det, du får alvor ved, hvordan du reagerer og hvad du har brug for.

Her får du muligheden for gennem en række organisationsøvelser at agere, som du helt naturligt gør, og samtidig få sparring og feedback på, hvordan det virker. At være en god leder handler mere om person end om teknik. Der er ikke én rigtig måde at gøre det på. Det handler snarere om, at du lærer dig og din egen måde at kende. Du får mulighed for at lære konkret, hvordan du agerer som leder i en række specifikke situationer og får direkte feedback på, hvordan det virker på andre.

Med andre ord, får du her lejlighed til at prøve dig selv af i en ”beskyttet pool”, hvor du kan bunde, inden du ”bliver kastet i havet”.

1:1 ledercoaching

Det bedste udbytte fås som regel ved at kombinere med din 1:1 lederudvikling med et forløb eller en enkelt workshop sammen med dit team eller resten af din ledergruppe.

Kombiner f.eks. med en LEA workshop eller en Får728® workshop.

Kunderne siger

Scroll til toppen

Tag dit lederskab til et nyt niveau

Bliv kontaktet nu!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.