Business coaching

Bliver du ved at gøre det samme, får du oftest det samme resultat.

Ledercoaching

Enhver leder bør have en coach

Rollen som leder kan være særligt udfordrende. Ofte sidder man alene med problemerne og mangler nogen at sparre med. Det er her coaching kommer ind i billedet!

Coaching kan tilbyde et frirum, hvor du frit og fortroligt kan lade dine tanker, overvejelser og frustrationer få frit løb og plads. Det kan være overordentlig frisættende at få lejlighed til at sætte ord på det, der fylder og trykker. Få sparring netop der, hvor du er, uden at det forventes at du har alle løsningerne.

Typiske temaer, der kan være gavnlige at drøfte med en coach:

Fordi nogle ting bare ikke egner sig til at blive drøftet med dine lederkolleger, chef eller medarbejdere.

Husk: Lederens trivsel forplanter sig i teamet. Vil du have et velfungerende team, må du sørge for at have det fornødne overskud selv.

LMH Consult stresscoaching

Medarbejdercoaching

Fordi alle fortjener en coach!

Når jeg coacher er det altid med en arbejdsmæssig problemstilling som mål og udgangspunkt. Det kan dog være svært at skille arbejds- og privatliv fra hinanden. Vi er jo dybest set kun ét menneske. Hvad der fylder det ene sted, påvirker også det andet. Derfor vil der ofte være personlige temaer, der farver de arbejdsmæssige problemstillinger.

Typiske temaer, der kan være gavnlige at drøfte med en coach:

Det er et faktum, at medarbejdere der trives, præsterer bedre end dem, der ikke trives. Det sker bl.a. fordi hjernen dermed har mere overskud til at fokusere på at finde de rigtige løsninger og til at gøre tingene smartere, bedre eller hurtigere.

Har din leder/virksomhed råd til, at du ikke præsterer optimalt?

Stresscoaching

Mistrivsel, travlhed mv. kan desværre nogle gange resultere i stress. Når først stressen er begyndt at tage over, er der begrænsede ressourcer til overs. Du kan opleve energiforladthed, begynde at glemme, præstere dårligere, være i dårligt humør, have let til vrede og meget andet. Her er det nødvendigt at arbejde målrettet på afstresning og på at finde de egentlige stressårsager. Endelig handler det om at lære, hvordan man tackler stressen. Her er det vigtigt at have et kendskab til stressårsagerne.

Ring og book dit stresscoachingforløb i dag, så er du allerede på vej til at få det bedre!

En forudsætning for at coaching virker er, at der er god kemi mellem dig og din coach. Jeg tilbyder derfor altid, at den første samtale er indledende og uforpligtende, hvor vi slutter af med at aftale, om vi skal fortsætte samarbejdet. Alt afhængig af dit mål med coachingen, aftaler vi et antal samtaler, der stemmer overens med dine ønsker. Nogle gange er to samtaler nok, andre gange er det mest gavnligt med et forløb på 5, 7 eller 10 gange. Har du brug for flere gange, starter vi et nyt forløb. Det er som regel en god idé at sætte en afgrænsning på, så samtalerne ikke bare fortsætter pr. automatik.

Kunderne siger

Scroll til toppen

Blive kontaktet nu!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.